A háttérben fehérke készül lelkesen :)
Az ötlet This Rawsome Vegan Life-tól ered. Egy picit meg kellett változtatnom az összetevőket és így az elkészítést.
Hozzávalók
- 1/2 bögre rizsliszt
- 1/4 stevia
- 1 bögre mandulapehely
- kókuszolaj hogy összeálljon
Vastag Karamell réteg (0,5-1cm):
- 1 bögre datolya és víz ami belepi
- himalájasó ízlés szerint
- 1/2 teáskanál vanília aroma
- 2 evőkanál olvasztott kókuszolaj
- földimogyoró
- fél bögre kakaópor
- 1/4 bögre stevia
- 1 teáskanál vanília aroma
Elkészítés
- Összekeverjük a hozzávalókat, megformázzuk belőle az aljakat sütőpapírra, és a hűtőbe rakjuk.
- A karamellkrémhez az áztatott datolyát apró darabokra vágjuk, és a többi hozzávaló segítségével masszásítjuk.
- A hűtőben lévő aljakra kenjük, és fél földimogyorókat sorjázunk végig a tetejükön. Kicsit belenyomkodjuk a krémbe.
- Kivesszük a hűtőből az aljakat, körbekenjük csokoládéöntettel, és visszarakjuk megdermedni.
A tányér Kardos Linda alkotása :)
Édesapám fél pillantás alatt eltüntetett hármat, szerintem ez elmondja, hogy hogyan sikerült ;)
ami bosnyákul azt jelenti, jó étvágyat! :)


Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése