- 2 kisebb zöld alma
- 1 bögre mazsola
- 2 bögre (2 dl) teljes kiőrlésű rozsliszt
- 1/2 bögre nádcukor
- 1/2 bögre olaj
- 3 tk fahéj
- 1 cs sütőpor
- 1 cs vaníliás cukor
- 1 1/2-2 bögre szójatej
- A mazsolát öblítsük le, majd áztassuk be.
- Az almákat hámozzuk meg, szeleteljük, majd vágjuk fel apró darabokra.
- A hozzávalókat keverjük össze.
- Őzgerincformába öntsük bele, amúgy bármilyen forma megteszi.
- A sütőt melegítsük elő, és az alufóliával letakart sütit tegyük be sülni 15-20 percre.
- Levéve róla az alufóliát, süssük még 15-20 percig.
Ju bëftë mirë

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése