Hozzávalók
- 1 kisebb brokkoli
- 1 konzervnyi zöldbab
- 14 db kisebb burgonya
- 1 bögre quinoa
- 1 bögre növényi tej
- 4-5 gerezd fokhagyma
- himalájasó, bors
- kókuszzsír
Elkészítés
- Megfőzzük a krumplit, megpároljuk kicsit a brokkolit.
- Dupla adag vízben megfőzzük a quinoát. Majd hozzáöntjük a tejet, a fokhagymát és megfűszerezzük.
- Kikenjük a hőálló edényünket kókuszzsírral, majd elkezdünk rétegezni.
- Egy réteg krumplira jön egy kevés só majd a bab-, brokkoli- és quinoaréteg.
- Majd megint jön egy réteg krumpli, amit ismét besózunk és így tovább.
- A tetején quinoaréteg legyen.
- Végül betesszük 200°-os sütőbe 15 percre.
Jó étvágyat :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése