Legújabb kedvenc:


Igen brutál, de megtudtam csinálni.. Úgyhogy megosztom veletek. Aki esetleg nem értene angolul, akkor mondom: 3 kört kell belőle csinálni ;)

Bad Ass S-Hiit

Nagyon jó cardio-súlyzó kombó, úgyhogy bátran ajánlom azoknak, akik lihegni vágynak.. nameg izmosodni. De főképp lihegni :D

Najó legyen itt egy kedvesebb is. Ez a mostani másik kedvencem Cassey Ho-tól:

Flat belly fat burner

Akkor érdemes nagy intenzitású cardio-t végezni, mikor az embernek már alig van valami bébihája, de még annyi van, hogy pont ne látszódjanak az izmai.. Félreértés ne essék, egyébként is nagyon jó a cardio, de ebben az esetben főleg ezt érdemes csinálni súlyzóval kombinálva.. ;) 

Viszont nagyon fontos, hogy hiába a mozgás, ha az ember nem táplálkozik megfelelően és nem iszik elég vizet. Nőknek napi 3, férfiaknak napi 4 liter ajánlott. Tiszta víz!!! 

A legoptimálisabb a tiszta étrend: olyan ételek, amik nem mentek át feldolgozáson. 
Illetve amik nem tartalmaznak szintetikus anyagokat. 

A jó hírem, hogy az igazi, minőségi ételekből jól be lehet falatozni. Csak annyira kell figyelni, hogy ne együk túl magunkat (ne rosszullétig, hanem csak jóllakásig). Illetve lehet többször egy nap, hogy az anyagcserét fenntartsuk.

Tehát a húsevőknek sok hal, tiszta hús, tojás, zöldségek, gyümölcsök, magvak. Főleg gluténmentes gabonák: rizs, quinoa, köles, árpa, zab stb.
Sütéshez kókuszzsír, mert ez az egyetlen olyan olaj, ami nem képez káros égéstermékeket. 

A növényevők, akik pedig csak a magvakból és növényekből szerzik a proteint, azoknak pedig ajánlatos valamit kitalálni a hús helyett, hogy meglegyen a kellő fehérje, különben az izmok nem tudnak miből 'épülni'. Ha van elég protein, akkor a test a zsírt égeti el. Úgyhogy a vegánoknak a következőt ajánlom: Garden of Life: Raw Protein-t, illetve a Spirulina nevű algát. Gyógyszertárakban természetesen drága, de egy nagyszerű helyen egy jóval olcsóbb verzióra bukkantam rá. A fővám téren az Ázsia Bt-ben az algás dolgok között a nori papír (sushi papír) fölött egy kis zacskóban található sötétzöld por. 

Én a reggelimbe szoktam tenni belőle: 

2 almát aprólyukú reszelőn lereszelek, hozzátöltök mindenféle magvat (mandula, lenmag, tökmag, mogyoró, kókuszreszelék, goji bogyó, chia, mazsola, kesudió stb.), egy fél teáskanál spirulinával megspékelem, és hammm :))

Szép napot mindenkinek :) 

:***

Nincsenek megjegyzések: