Turbó Földimogyorókrém



A tányérka Kardos Linda kacsójának munkája

Odavagyok a krémekért, így született egy újabb változat. 
( Egyre finomabbak. :) )


Hozzávalók
  • 10 marék nyers, sótlan földimogyoró
  • 10 evőkanál kókuszolaj
  • 1 evőkanál mustár (cukormentes)
  • 3 evőkanál nyers, sótlan napraforgómag 
  • 1 evőkanál lenmag
  • 2 evőkanál szezámmag
  • 1 teáskanál Himalája só

Elkészítés
  1. A földimogyorót lisztté daráljuk.
  2. A száraz összetevőket összekeverjük.
  3. Mustárral és kókuszolajjal krémesítjük.
  4. Himalája sóval ízesítjük.

et Voilá


Jó alkotást és Jó étvágyat! :)

Nincsenek megjegyzések: