
imígyen fog kinézni
Almás-fahéjas tócsni
- 3-4-5 darab alma (attól függ mekkora)
- 1-2 evőkanál kukoricakeményítő
- 10 dkg kukoricaliszt
- fahéj
- 1/2 citrom leve
- vaníliaaroma (kb. egy evőkanálnyi)
- mazsola (amennyi belefér)
- víz
- 2 ek. méz (helyettesíthető több cukorral, agavé sziruppal, sztíviával, stb.)
- 3 ek. nádcukor (stevia)
- margarin a sütéshez
1) reszeld le az almát
2) keverd össze mindennel.. (valamennyire összeállós állagúnak kellene lennie)
3) ugyanúgy süsd ki, mint a tócsnit csak ezt margarinon.
megj.:
én legelőször ugyanúgy sütöttem ki mint a tócsnit, de nem passzolt hozzá az olaj íz, úgyhogy ezért találtam ki az utóbbit.. de ha van valakinek valami fantasztikus, ultramodern, triplán teflonos serpenyőszerű alkalmatossága, akkor abban is lehet de OLAJ NÉLKÜL!
jó étvágyat ami azt jelenti:
hyvää ruokahalua
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése