.
"Általános hiba, amit sok kezdő ételfotós elkövet, hogy felülnézetből készíti a képeket. Persze néhány esetben kifejezetten szerencsés ez a beállítás, azonban legtöbbször jobban működik a szinte a tányér szintjéből való fotózási szög." (Nosalty: Az ételfotózásról)
Mondjuk szerintem nem ritkán néz ki nagyon jól felül nézetből. De megfontolandó tanács.. Ezt is legjobb érzésre csinálni. és néha áthágni a szabályokat.
Mondjuk szerintem nem ritkán néz ki nagyon jól felül nézetből. De megfontolandó tanács.. Ezt is legjobb érzésre csinálni. és néha áthágni a szabályokat.
Ilyen, a gasztrovilágtól és egyéb profizmustól távol álló, de nagyon finom kaja, akkor szokott létrejönni, mikor már nincs itthon elég hozzávaló, viszont még maradt a tegnapi kölesből és a főtt kukoricából. Meg mikor gyorsan össze kell dobni valamit mert dörömböl a szemem.
Szóval, fél bögre rizst megfőztem egy bögre vízben (basmati rizs). Míg az főtt, a cukkinit megpirítottam-puhítottam margarinon (himalája sóval megsóztam picit). Mikor megpuhult, hozzáadtam a csutkájáról lefarigcsált főtt kukoricát és a főtt kölest (ami kb. fél bögrényi volt). majd összekevertem valamennyi rizzsel. Kicsit még kavargáltam a tűz fölött, majd egyszercsak kész lett.. :))
ez talán szerencsésebb kép lett :))
-
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése